Saturday, 17 March 2012

Seronok kena Tipu weyhhh (-'_'-)

Janji pukul 9 aqu tunggu punya tunggu punya tunggu dha pukul 10 woahhh .. nmpk dye aqu panggil dye cakap ta smp pukul 10:30 .. okay tunggu lagii ,, tunggu lagi tunggu lagi tunggu lagi sekarang dha pukul 12:49 woahhhhhh punya lhaa bersabar kawan kau neyh tunggu kau kat rumahh ini kau balass ? huemmm sokay DHA TERBIASA^^ .. fikir lhaa sikitt hati aqu neyh , kecik tawu ta , sedihh tawu ta , sentap tawu ta ??
kecik sebab menunggu begituh lama , sedihhh sebab ditipu , sentap sebab kawan awak neyh tunggu awak bagai na gila dan dye nmpk awak seronok jalan-2 berdua-2 woahhhhhh THAT WAS AWESOME RIGHT BABE :* ta salah kott awak naek kejupp jumpa kita .. siapalhaa yang kisahh na jaga hati aqu kann ? aqu selalu sangat jaga hati orang tapi hati aqu orang senang-2 jehh campak-2 mcm sampahhh yg tengah bersedia na masuk kat dlm tong sampah (hinanyarasadirineyh) .. nasebb baek lhaa adaa TASHA , KECHIK , JANNAH , yangg memujuk dan INTAN yang meneman walaupown sekejappp^^ .. nama yang di mention AQU APPRECIATED apew yg korang buad untuk aqu tadii :'[ .. kata SAHABAT ? macam gini ke SAHABAT wakk ? okayy cuba bayangkan mmg lhaa awak ta naek jumpa kita , kita tunggu-2 awak lama-2 dan tiba-2 ini penantian kita kat awak buad kali TERAKHIR macam mana ? macam mana kalau lepas neyh kita dhaa ta jumpa lagi sampai bila-2 .. masa tuh dha ta guna kalau na menyesalkan ? (alahaii emosi pulak aqu neyh , sedihhh tawu ta awak)

#ta kisahh kalau yg membaca tuh terasa , kau tolong lhaa faham aqu kecik hati taw .. hurmm aqu mana layak na bersuara kann ? nanti kau cakap macam-2 .. SORRY OKAY , AQU LUAHKAN JEH APEW YANG TERPENDAM :'((

Monday, 12 March 2012

Gula Hati Kita

10:32 am .. dye call kite .. hihi :'] .. dye tanya kita tengah buad apew .. kita kata tengahhh amek oxygen .. dye bebel .. ''kau !! tuh jelhaa keje kau .. tade bende laen na buad'' kita kata ''habes tuh na suruh buad apew ,, neyh jehh bende yg kita suka buad'' dye kata '' pegi lha kemas rumah ke ,, basuh pinggan ke ,, mandi dhaa mandi?'' kita kata ''mandi belum lagii'' dye kata '' HAAAAAAA !! pegi mandi sane''

#untunglhaa pagi-2 kene bebel ,, berasap telinga neyhh .. HAHAHA .. tapi tapee kite suka kene bebel dengan awak sayanggg .. hihi .. dye kat kota rumah nenek dye ,, rindu nyaa kat dye .. ta sabaa na tunggu minggu depan naek sekolah dye dhaa balekk .. and na jumpa semua kawan-2 Tasha , kechik , jannah , nien , intan and semua kawan-2 .. rindu sangat-2 dekat koranggg weyhhhhh !! rindu na dengar korang gelak !! sayang korang sangat-2 SAHABAT !!

Wednesday, 14 December 2011

al - fatihah

fifey ,, mintak maaf banyak2 cause noriez ta jenguk fifey time kt hospital keyh .. hurmm sedeyh nyee .. kenapa fifey pergi cepat sgt ,, rabu minggu lepas kite baru jehh jmp kt CS kann .. hurmm ,, al - fatihah jehh yg mampu noriez bg kt fifey .. teringat time jumpe kt CS ary tuhh ,, fifey manje gile nan noriez time tuhh .. mungkin tuhan sayangkan fifey kannn ,, sebab tuh dye amek fifey .. walaupown kite ta RAPAT ,, tapii entahh noriez sedeyh kott fifey pergii .. harap roh fifey dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang2 yg beriman .. AMIN ~

#dalam kenangan ..

Monday, 12 December 2011

my SWEET STALKER

HIHI .. i love you lhaa my SWEET STALKER !! haha seronok jadi stalker kann , kann , kann ..
seronok giler !! haha .. okay aqu adew story na share neyh .. adew laa sorang budaa neyh stalk aqu !! OMG
igt aqu ta TAWU ke ,, kau LIKE then kau mengepoh sana sini kannnn ?? dhaa mcm mami jarum dhaa aqu tngok ,, hang dok canang sana sini pasaiii apaa ?? hang tuh mudaa lagiii ,, belum tua pown .. haihhh slalu nye yg suke kepoh2 neyh org tue jehh stawu aqu .. rupanya budaa kecik neyh pown kepoh jgk erkk ?? HAHA yeahhh kau mmg aqu punya SWEET STALKER lhaa .. huhu tapii standard lhaa ,, lumrah dkt muka buku mesti adew yg stalker2 kan .. tapiii sedeyhhhhh weyhh !! dye stalk aqu LAEN MCM SIOT !! kalau kau na stalk aqu pown stalk lhaa ,, aqu elok2 boley belembot nan kau teross jd cm neyh kan .. kalau kau na stalk aqu pown stalk jehh lhaa .. aqu rase ta perlu kott kau smp na bg tawu SAHABAT kau tuhh .. kenapa kau STALKER AQU UNTUK DYE ?? hahaha .. kadang2 klakar lhaa korang neyh .. Ohohooo kau jadi post girl dye eahh eahh ,, kalau berite buruk2 CEPAT SAMPAI kannnnn ?? hahaha .. kesian kt kau neyhh ^__^
eahhh it's okay it's okay .. AQU TA KESAH lhaa ,, kalau kau na stalk aqu kau stalk jelhaa ,, ta kesahh pown .. hihi ,, muahhh cikedddd ~

#Anyway I Love You lhaa my sweet STALKER

Thursday, 8 December 2011

manager season

smlm g cs nan member2 ..
jalan2 aqu lalu dpn season ,, konon nye sajehh na tnye keja
manager : ye dik ..
aqu : umm ,, sini ada kerja kosong ta ??
manager : brapa org dan umur adik brapa ??
aqu : umur 15 -..-''
manager : alhaaaaaa 15 ta amek lhaa ,, sory **dengan gaya lentoknye dan suare manje**
aqu : *terdiam 1 minit* ouhhh ,, okay lhaa thank you **sambil mendongak dagu dan lentok bertambah suare gedik aqu**
HAHAHAHAHA .. manager dye ta handsome tapi kacak aww aww !!
sial betol .. dye boley maen lentok2 lepas tuh kluar kan suare SWEET dye .. haihhhhh -..-'' kunk ta pasal2 aqu yg telentok .. hahahahaha smp skunk aqu ta boley lupe suare gedik manager tuh .. (alhaaaa 15 ta amekkkk) hahahahaahahahaha .. aqu pown tebangakkk diri kt kaunter tuh lepas tuh tenung dye .. hahahaahahaha .. TA BOLEY BLAHHHHHH ~
btw smlm mmg best gile ..

#will miss you manager season .. aww aww !!

Friday, 2 December 2011

my love's







MY BELOVED FRIEND'S !!




ZACK LIEW ^_^ .. haha ,, kau selalu adew tok aqu kan zack .. kau mmg kawan terbaek bg aqu lhaa !! happy gile hari neyh .. lepas lepak depan umah kau ,, kite g umah aqu ONLINE .. then kite kuar pegi terminal ,, lepas tuh aqu ckp aqu boring jom lepak memane .. kau ajak minom kt kdai cine kt kebayan first2 aqu geliiii boley ta ,, pastuh order minom .. haaa !! jgn pkir laen kiteorang ta mkn pown just minom jehh tuh pown air coke okayy ^_^ .. then call diq ,, diq pown smp .. HAAA !! kiteorang lepak ta cm berejam pulakk kan .. minom2 gelak2 gossip2 cite pasal hantuuu ,, cite pasal maen spirit .. pontianak ,, toyol ,, pocong ,, hantu raya .. yg ta boley blah tuh pocong berjoget .. mcm yalll >_<.. yg paleng aqu ta dpt lupe ,, dhaa syok2 cite pasal hantu neyh ,, aqu leyh na terkencing !! g toilettt ,, dhaa lha toilet sunyi aqu sorang2 dengan pantas aqu lepaskan hajat keluar jehh pintu toilet aqu berLARI keluarrrrr .. seramm siolll .. btw thanks arhh korang teman aqu satu hari ,, lepak nan aqu ,, layan aqu time tengah sedeyh .. luw korang tade tok happy kan aqu td confirm  aqu menanges at umah kan .. sayanggggg korangg ^_^

jengggg jengggg jengggg !! haaa haaa ,, tngok tuhh daddy aqu ^_^ .. eahhh dy aqu cyunk kau !! thanks coz denga cite aqu tadiii .. kau pandai tenangkan aqu lhaa dy .. skunk aqu 25% kurang sedey .. hehe ,, thanks teman aqu berbual keyh .. promise eahhh tuh rahsie kite due .. mcm neyh lhaa daddy mummy ^_^ awww awww !! gedikk kan aqu .. hahahahahaha .. aqu pown promise at kau takan sedeyh and takan layan prasaan neyh .. walaupown aty aqu sangat saket sekaranggg .. thanks my hunny boo ^_^

#sayang koranggg bertiga .. and friends aqu yg laen <3

Monday, 28 November 2011

The Sweet Dream

HeHe ^_^
aqu mimpi mmber lame neyhh ,, dluw dye adew ushaa ushaa aqu .. tp tuh lhaa ,, bende bodohh jeh tuh seme ..
then entah mcm mane aqu boley TERmimpi dye pulokkk ,, aqu bg tawu zack .. zack kate luw mimpi seseorang tuh kalau dye ta becakap dengan kau tuh JODOH >_<
OUH MY GOD !! punye lhaa happy ,, smlm entah mcm mane aqu boley chat nan abg dye .. aqu ckp rindu dorang semua ,, abg dye ajak lepak tmpt dorang ,, hurmm luw betol lhaa tuh semua untung lhaa aqu ^_^
tapiii kalau ta betol ?? arhhh biar lhaa ,, aqu ta kesah .. tp kalau betol LAGI BAGUS ^_^
eahhh eahhh mampus aqu ,, mmber dye 2 orang Ex-couple aqu .. abg dye scandle ngn aqu tergantung ,, ujung2 klau aqu ngn dye ?? mampusssssss >_<
hahahahahaha .. arhhh ta kesahh lhaa yg penting aqu happy and dorang pown happy ^_^
hopefully ,, neyh semua jadi kenyataan .. aqu dhaa ADORE dye lame neyhhh ^_^

#k chaw ,, muahh .. lebiuuuu ^_^